Krásné by bylo žíti sen,
však kde a s kým tak jen... .
Chápat se, moci spolu snít
dobře se spolu po všech stránkách mít.
~☆~
Ze snů si půjčit scénář snový
potěšit dívku, nejen slovy.
Snít i když už jsi probuzený
žít si svůj sen a být spolu šťastní.
..
Jj sny nemají hranic
kéž i když otevřeme víčka..
;)
07.01.2023 23:26:15 | jenommarie