Anotace: ...
Do neznáma
Vezmi mě někam do neznáma,
dnes večer nechci zůstat sama.
S tím, co v mém srdci stíny hledá
a v prachu cest, jen prach zas zvedá.
Vezmi mě někam, kde to žije,
ať ta, v mé mysli, utopie,
naposled vydechne, vždyť už stačí!!!
Vezmi mě s sebou, kde se tančí.
Vezmi mě někam, dáme spolu,
konečné vale, všem těm bolům,
které si občas člověk vleče, ...
Mám chuť se smát, ne v koutě brečet.
https://youtu.be/Fw1SuctLrl4
Ta je správně motivační :) Směle do života :)
26.03.2023 09:38:56 | Narra
Upustit od všeho a dobře se bav*
I hudbu jsi pěknou zvolila:)
25.03.2023 17:19:53 | jenommarie