Anotace: (Život stojí na h....)
Stavím dům
ještě mi zbývá zplodit syna
stromů už jsem zasadil hodně
až když jsem začal stavět žumpu
zjistil jsem
že celý život
je vlastně
o hovně
To je rozumné, Jiříku, žumpu stavět,
kdybys ji vykopal mohl by do ní někdo spadnout:)
Jinak super!:)
30.10.2023 12:02:38 | Žluťák