Anotace: ...
každý na to denně kápne
tahá své trumfy z rukávu
já mám jednu kapsu prázdnou
a druhou vysypanou
stojím stranou
žvýkám si svou citrónovou trávu
sem tam ještě plavu
proti studenému davu
chytám ta moudra za šupiny
byť součástí ničeho
nezbavím se spoluviny
/schody jsou vratký
a život krátký
na zázraky/