Pohrdal jsi časem
i vším co si kdy měl,
tvé myšlenky zdají se být
bezhlasé
ve změti lidských těl.
Pohrdal jsi a jen bral
víc, víc a ještě víc,
na to co nejsi jsi si
hrál,
teď nezbývá ti než
prázdné nic
V životě jen pohrdání
provázelo tě kudy jsi jen
šel,
od rána až do svítání,
bez lásky být je teď tvůj
úděl.