Anotace: Sestra se potápí, hlavně freediving a je dobrá. Už plavala se vším možným, i se žraloky. Navíc má dnes narozeniny. Tak jsem si tématicky pohrála s rybkami.
OSTROREP
Talentovaný ostrorep.
Na dně v písku ostře rapuje,
rybám zábavu poskytuje,
cítí mořského srdce tep.
REJNOK
Labužník rejnok -
polévku s noky si dá.
Rejdí v ní sem a tam.
Šťastlivec - ten se má!