Anotace: zkusil jsem nový druh psaní od mého běžného, tak budu rád za jakékoliv vyjádření :D
je červenec,
období které dříve
měl jsi rád,
každou minutu,
každým dnem,
kus mě umírá,
jak moc je to jiné
od představ
které jsi měl,
ani slza neukápne
ani kapka deště
tohle jsi chtěl?
žádný bůh není,
já ano, či ne?
není to vše jen iluze?
dočkáš se září?
období
kdy ruce od krve jsi měl,
co března?
toho dne,
kdy jsi přišel o vše, jenž si měl