Andělé vs Démoni

Andělé vs Démoni

Dobro a zlo spolu stále vedou boje,
proto jsou na světě války, lži a nepokoje.
Lidé si myslí, že do nebe může každý,
a tak ve jménu víry klidné kradou a vraždí.

Ani pořádně nevím jak to celé začalo,
vypovězení z Ráje nejspíše tuto kapitolu načalo.
Ustřižená křídla a svržení z nebe plným právem,
transformace začala z Lucifera Ďáblem.
Pak stvořil svou nehynoucí armádu,
dále už znají to všichni ze všech tématických románů.

Démoni už klepou na pekelnou bránu,
misky vah se naklánějí na nesprávnou stranu.
Sedm jezdců na svých koních - jsou již připraveni,
započít Apokalypsu a zničit naši zemi.

Konec našeho světa se pomalu ale jistě blíží,
když rozhlédnu se kolem sebe tak nás to moc netíží.
Poslední bitva, scéna jak ve špatném filmu,
Andělé nás budou bránit ve jménu lásky a míru.
V čele Michael svůj meč v ruce drží,
stále brání všechno lidstvo i když jim nic nedluží.
Snad dobře to dopadne a ze země nestane se holá poušť,
kde nebude ani živáčka jen pusto, plameny a souš.

Ne já nejsem věřící, nechci vám tu kázat jako svatý,
i já mám své mouchy i já jsem tak trochu špatný.
Ale snažím se žít podle pravidel, které jsem si stanovil,
a nedovolím Ďáblovi, aby mě k obrazu svému přetvořil.
Rozlišuj mezi dobrem a zlem i když ne vždy se to daří,
a pamatuj si že na každou sv... se v kotli voda vaří.

Autor WIRUS, 01.08.2014
Přečteno 642x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí