Věřící
Anotace: www.lukova-kostel.cz
Následující kratičkou báseň věnuji studentu Jakubovi Hadravovi,
který svými sochami Věřících proslavil kostel Luková po celém světě.
V ě ř í c í
Duše věřících v kostelních lavicích sedí
mrazivý dech modliteb stoupá k nebi
pokora a naděje naplňuje srdce
staletí času šeptají ze zdí
přítomnost prosebníků stává se věčnou
klid jejich duším
o to tě prosím Pane
Amen
Přečteno 623x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, Frr
Komentáře (0)