Anotace: ---
„Nepřikrývejte mě
je mi horko“
byla jejich poslední slova
loučit se tak nepoeticky
i to se dá
ostatně kamera diskrétně vypíná
když svět přestane být aktuální
evoluce s láskou stvořila
funkční koloběžku s chromovými řídítky
odpruženým podvozkem a brzdou
a jako vedlejší produkt
zbyla tu kosmická loď
do světa fraktálů a Bachových rovnic
co teď s neodbouratelným odpadem –
když podle svědectví na prahu signálu
ten výlet není jen tak
prý bychom se vůbec nedoplatili
a bylo by nám horko