Na rudém měkkém koberci
celebrita Satan
véčko vítězné ukazuje
na pozdrav mává
sex, drogy, peníze a sláva
všichni po tom touží
a on nám to dává
a Ježíš ?
spasitel někde se fláká
věříš a čekáš na spasení
zatím Satan tu vládne
nám všem do ksichtu se směje
naděje topí se v bahně beznaděje