O víře
Anotace: Pohledy na víru z lidského hlediska.
V Í R A
Vše se proti tobě obrací?
Život ti jen špatným oplácí?
tvůj obzor celý černý před tebou,
potok bolesti a slzí teče za tebou.
Všichni zde musíme si nést svůj kříž.
A všichni myslíme,že není větší tíž.
Však věř, zase budeš hezky žít.
Řekneš si, ,,mělo to tak být."
Co je den či rok v bolesti?
Co proti života celé věčnosti?
Žijme tak, aby nás den i rok potěšil,
pak s koncem mohli říct,,,já nehřešil"
Určitě nakonec přijde, jen co přijít má.
Jaká jsi byla, jaká jsi, zůstaň svá.
Co v tobě dobré je zkus vyvážit
s tím, jak bys chtěla žít.
Přečteno 132x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, o3_gambit, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)