Anotace: svatořečení Carla Acutise (1991-2006)
Ve skleněné rakvi jakoby spal
leží tam chlapec
bůh si to přál
po smrti zázraky
víru posiluje
ten svatý v džínách
Quia per eum feci miraculum
Jo o tom jsem četl:-)
... že jeho boxérky vyléčily nějakou slečnu z frigidity... nebo tak něco...
a proto budiž vysvěcen...:-)
24.05.2024 16:51:04 | Žluťák