život je jako provazový most

život je jako provazový most

život je jako provazový most
balancuješ - a stejně nemáš dost

mám na jazyku miliony metafor
ale stejně míjí, nevystihnou To Oné

snad jen trojuhelník
Vědomí, Svoboda, Láska

ale kdo to nezažil
nepochopí
bude to pro něj jenom klišé
a řekne si
o čem tady ten Danielsoft zase blábolí

ono to tady není jenom aréna
kde se perou Bůhant s Čertuchou
ale cokoliv
pro kohokoliv
Autor danielsoft, 06.07.2024
Přečteno 44x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, jort1, Exnerka, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Parádní dílko, moc líbí...fakt moc:-)*

06.07.2024 15:07:51 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí