Nejkrásněji podle mě
je na Krásenské rozhledně
zámek a park v Dobříši
je jak ve francouzské říši
když ti chybí energie
Panenský Týnec ji dobije
krásnou radnici tutově
najdeš v Novém Bydžově
na malíře Slavíčka
vzpomeň v Kameničkách
naše země je pohádka
to není země, to je zahrádka !