Tajemné chvíle noční
přikryly mi oči
a do peřin zas skryji
své pocity rozechvění
ve svém srdci
když dál vysílám k tobě
touhy své
a ty je jistě k sobě tiskneš
jakobys v náruči mne držel
a já tě vnímám
jako záškub na svých údech
když objímáš mne ve svých snech