každá básnička je příšerná
každá je nádherná
víš jaký je mezi nimi rozdíl?
když je píšeš obecně
vyhazuješ na server
schováváš do šuplíku
jsou příšerné
když je říkáš holce
a držíš ji kolem pasu
jsou nádherné
nejsi K. H. Mácha
aby tvé příšerné básně
byly nádherné