múzy mě nešetří
když obkružují mé oči chapadly
přes nos a strkají
mi je do pusy
dávno je cítím přisáté v krku
a jejich telepatie myšlenek
mi zní v mozku
já musím řídit loď
jinak mě silně žahnou
jako medúzy
když zablikají
nutí moji duši myslet
mé tělo konat
a já musím obětavě
když riskují náš vesmír
řítit loď s nekonečnou
palebnou silou
jejich mozky jsou
vypatlané psychopatické
a prolhané
nechávají mi jen jedno
procento mysli volné
a kousek podvědomí
jenže já v podvědomí
našel cosi čím je přelstím
dá se to ovládnout
a já tak odvrátím
nekonečnou zkázu vesmíru