Před zábleskem světelného meče
strachy se chvěju
před Yodou budu brečet
mám zpovídat se ze svých hříchů?
Žvejkal něco mumlá v kokpitu
mám se padawanem stát?
začínám se trochu bát
tohle není má hvězdná éra
jsem jen bojovníkem pera
nejsem Jedi, jen malá víla
tak nezlobte se na mě
ať provází vás síla !