Anotace: ...
Chtějí nám tu namluvit,
že svět je zkažený,
není to však pravda
můj lide vážený.
Ničíme modrou planetu a
ona nás má stále ráda
i přes všechno to zlé
nikdy neukázala záda.
Vymysleli jsme si hodiny
a připravili se o tu krásu,
hrabeme se v minulosti a
v budoucnu hledame spasu.
Zastav se a podívej
slunce stále svítí,
obloha je modrá a
louky plné kvítí.
Celý vesmír oslavuje
tak začni taky žít,
nic není nemožné,
stačí pouze chtít!!!
Souhlas s obsahem, to je jasný. Ale ta forma... co to třeba pojmout jako úvahu, místo veršování?
10.08.2014 20:50:59 | Hesiona-Essylt