Za letní noci
Anotace: To osud vyplétá hatěmi břehy divé řeky, ale tvé dlaně jdou hloub a hloub ke korytu...
To osud vyplétá hatěmi
břehy divé řeky,
ale tvé dlaně
jdou hloub a hloub
ke korytu ...
Stářím
se srdce kývá
tišeji,
jako křídla sov.
S nadějí hledím
do hvězd,
když pod nimi
na zahradě
posedávají andělé
a derou peří.
Jak asi bude
čerstvému polštáři
a jaké sny
spánku nadělí
před tím,
než hlavu složím do slámy,
pomodlím se ke klasu ...
Přečteno 568x
Tipy 4
Poslední tipující: cyberwamp, Malá mořská víla, Amonasr, Nikita44
Komentáře (1)
Komentujících (1)