Tolik životů
tolik osudů
podob a těl
nahoru dolů
pohybem v kruzích
kdo jsem?
nicotnost v nekonečnu?
jsem přece živá
Jsem
uvnitř něčeho
snad šmouhy možností
zavírám petlici očí
vpíjím svět smysly
jak letní meteor vysoko na nebi
příkoří hoří
odstrčím vesmír
pro nové místo
není proč lhát
až na pár drobných
v tom starém ryzost se mění
podivný posuvný svět
přichystám mísu pro jabloňový květ...