Anotace: Ego Jen jeden...
Ego
Jen jeden příběh
ale kolik
může míti konců
které může
celý kosmos
radostně prožívat
až budeme
všichni tam
kde karmické kolo
se již netočí
a v blaženosti
naloženi
začne opravdu
vše znova ?