Anotace: Absolutní svobodu má jen myšlenka
Mám já to zapotřebí
ráno se budit, vstávat
večer lehat, chodit spávat
Celý den chodit, sedat, stát
v noci zase spát
Obracet se ke všemu zády, čelem
Zaujímat stanovisko
obhajovat svou pozici
Jsem to já, kdo hýbe světem
tím, co je mi blízko
vidno skrze svou zřítelnici
celého těla
mezi Nebem a Zemí
a teď
dobře JE MI
Když můj vlak stojí
krajina ubíhá
všechno už tam není
cokoliv umírá
My stoupáme výš
všichni a všechno je tu pro nás
a my jsme pro všechny a všechno
Mysl nezastavíš
Tělo ano
Zůstáváš ve své mysli
Jednou bude konečná
svobodná mysl vystoupí
a půjde dál
Tak se mi to jeví
Uvězněná pojede zpět
na začátek
Líbezná všestrannost :-)
22.09.2016 12:48:34 | Tvořilka Lenka