Deštník
Obvykle na krátký rukáv
letní podprsenky letí.
Na prádelních šňůrách
Vysí obojího vypraného.
Kabáty, zimníky v márnici.
Kde místo zve se skříní.
Plyšoví králíci ubírají zbytek místa.
Letos bude zima jistá.
I my projdeme zdí.
Když nic se neděje.
V neděli ohřát se to prospěje.
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)