Anotace: Zablikej kdekomu
Vylez si na duhu,
Uslyšíš čistě.
Bláznivku zpod kruhu,
Zpocený klíště.
Že patří nám nebe?
Je žížal iluze.
Mrkev chce Tebe;
A celeru haluze.
Světluška váhá,
Vrací se ke stromu.
Z brouka je vlahá,
Zabliká kdekomu.
Tak pilujte klacky,
Snídejte listí,
Mejte si packy,
Uhlí to jistí.