Nad ránem
přemýšlím o smyslu života
jsme obětí svých reinkarnací
s iluzí vlastních rozhodnutí
nejsme pány planety
jsme její rakovina
ona nás zničí
Za pár tisíc let . . .
Nu máme to spočítaný, celkem jistě;-)
18.04.2020 10:43:01 | jenommarie
...optimistko...;-)
18.04.2020 10:28:36 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?