Myslím si, že všechno vím
všechno je jinak se učím
To co jsem dávala za vinu
byla jen fikce mých stínů
To moje vzorce myšlení
se v tvém chování zrcadlí
Dáváš mi jasnou odpověď
na to co nechci vidět teď
Budu ti ze rtů odčítat
najdu to co vidět mám
"Ať zmizí všechno trápení a nastane duší souznění" ;-)
(někdy je težké dosáhnout toho stavu)
26.06.2020 12:09:56 | Tomcat
"Jo všechno je tak a někdy přesně naopak" ;-)ST
26.06.2020 11:25:00 | Tomcat
Děkuji za nahlédnutí a jinak nejsou jen klacky pod nohy, ale možná i jiná možnost:-)
26.06.2020 11:52:36 | vlnka
Pěkný, ale všechno je tak trochu jinak, srdce své neslyšíme zpívat ;o)
26.06.2020 10:54:44 | Crazymike
Děkuji za nahlédnutí. Ano pokusit se přijmout druhého jaký je, možná přijmeme i sebe s láskou :-)
26.06.2020 11:54:11 | vlnka