Snažím se najít odpověď
co vysvětlí mi podstatu
proč děje se to právě teď
vizím dám možná za pravdu
Nic není tak jak se zdá
na první dobrou nehádám
je to snad osud nebo já
života kolo rozhýbám
Jsou to jen touhy nebo víc
poznat ten prapodivný svět
co propojený bez hranic
dá mi snad jednou odpověď
Bezpočet různých otázek víří hlavou,
nikdo nedá Ti odpověď - tu pravou ;)
Vlnko, moc hezká, ráda jsem četla :)
04.08.2020 20:29:11 | Emily Říhová
Děkuji ti za souznění a jsem ráda, že jsi se zastavila:-)
05.08.2020 09:44:35 | vlnka
Kdo hledá odpovědi,
vždy vidí více.
Po nebi,
po Zemi,
v milulých,
v budoucích
ve snech i v realitě...
Hlavně být šťastní
netřeba vše vědět. ;-) :-) *ST
04.08.2020 12:01:04 | jenommarie
Ano Maruško, nesmíme zavírat oči před ničím a jít vstříc novým poznáním. Přeji ti krásný den:-)
04.08.2020 12:31:18 | vlnka