Ó duše moje kam to jdeš
co nutí tě tak rychle jít
na chvíli zkus se zastavit
uvidíš, co nemá smysl žít
Neboj se, času je dost
kolo se o zub posunulo
skládačku o dílek doplnilo
pauzu na nádech si ulož
Vše do sebe tak zapadá
podivná souhra neznámých
scénář života napsaný
na mezihvězdném čekání
Spřádal jsi nitku z energie
utkal jsi tělo oblék sis je
na zemi duše vtělená
v hvězdném plánu zrozená
vyzkouší kabát poznání
zkušenostmi ho zaplatí
Každý dostane svůj šat,
v něm zkušenosti sbírá,
svou duši do něj musí dát,
kéž krásný je,když smrt jej snímá.
Krásné zamyšlení, Vlnko... krásný večer, opatruj se :)
28.02.2021 19:18:27 | Emily Říhová
Snad šije nám život kabát na míru
než odevzdáme duši vesmíru.
Čas berme tak, jak nám běží
v dobrém i zlém nás osud střeží. *ST ;)
Krásné dny milá Vlnko.
18.02.2021 22:46:54 | jenommarie