Smysl života
čistý zmatek
života se zalek.
Neví kde to je,
šance nemá dvě.
Smutnou pravdou je,
že pouze jedna je.
Nezbývá než hrát
a mít sám sebe rád,
nepřestat dýchat,
nepřestat hledat
význam této krásy,
této věci jakési
a nakonec zjistiti
že smyslem je žíti.
Žít co nejvíc jak to jde,
protože žádné další nebude.
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)