Anotace: Tohle Libi asi nečti
Proč život naděje hraje hru,
Ke dnu ho táhne touha věřit snu.
Miláčku
chtít moci říct
Nebo snad necítit nic?
A k smíchu jen cit svůj mít?
Všem pro smích a stále snít
kosti dávno v zemi měli hnít
Že jsem to nevzdal?
To kolikrát jsem chtěl.
Smích druhých mi v uších zněl
a stále ten smích v nich bolí.
Co cítím jsou schody do pekla
tam uvnitř zvolna umírá
Ty za to lásko nemůžeš
bez Tebe jsem tam sám
Sám jsem na své emoce
znamení mělo vánoce.
Ty jsi samet na mé kůži
Vím, nemáš ráda růži.
Něco mě uvnitř drtí
pro to nemám slova.
Každý ztracený den
jak promrhaný sen.
Že milovat umím
Dýchám, tak cítím
Bohužel ?
Bohudík ?
Ty jsi ☆
Já jenom ○
Co cítit ke mě?
Nebo jiní snad?
(_________)
~☆~