Květ
Byl ti do dlaní vložen květ
Něžný a křehký
Potřebuje vláhu
Aby mohl žít
Vystaven slunci i mrazu
Větru i dešti
Lásce i nenávisti
Všechno překonal
Na tvou zradu však
Připraven nebyl
On v tvých dlaních uvadá
A nesnažíš se jej zachránit
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: Nemluv, mkinka, danaska, Sonador, Kan, Marten, Stanislav32, Frr
Komentáře (9)
Komentujících (6)