Anotace: Takové dnešní odpolední rozjímání :) Trošičku i veselé - snad se bude líbit, milí přátelé ;)
Život je kolo-toč
a nikdo neví-proč...
Jednou nahoře - dvakrát dole??
Střed je přeci uprostřed - tam v kole!
Možná střed středem není,
možná se to jen tak jeví,
možná nahoře čas letí zběsile,
zato dole mnoho smetí je!
V něm se vše zpomalí,
přináší smutek - trápení...
Nedáme se! a s úsměvem,
letí smetí z kola ven!
Život je zas báječný,
jako koňak vaječný,
který chutná skvěle na hoře,
a s Tebou, Lásko, i v ko-moře :* ;) :D
Život je fakt kolo-toč,
což je dobře a už vím-proč ;)
-- Rovnováha - Balanc --
Konečně veselé trošičku
a na konci i naděje pro dušičku,
že život není jen bezduchý kolotoč
a my už víme proč.
"Páč = LÁSKA - ROVNOVÁHA - BALANC - NADĚJE =
Moc se mi to líbí - těším se na další a další...
14.04.2023 03:46:44 | Alala
Děkuji velice za krásný komentář, milá Alalo :)
Jsem moc rád, že se líbilo a jsem zvědavý na Tvá budoucí dílka - doufám, že něco napíšeš ;)
Měj se kouzelně :)
14.04.2023 08:47:24 | Ondra