stejně tajemství zůstávají tajemstvími
ať do toho buším jak chci
a pro mě zjevné věci pro ostatní skrytými
a pro mě skryté věci pro ostatní zjevnými
manuál sám na sebe? přečíst vlastní kód
dovolit si ho mírně modifikovat
i když to může způsobit
zpětnou vazbu
stejně záhady zůstávají viset ve vzduchu