nadčasověbezdata
neskrývaná chvíle prýštící radosti
spustí příliv nekonečných slz
Život se vrátil
ve vteřině všecko naruby
naladím Charváta
ptám se proč
hledám odpovědi pravdy
s hlavou v iluzích
prsty oťukávají písmenka
v rytmu tvoří slova
uklidnění duše na dosah
tak proč žít zku*vený Život
když všecko může být jinak
naladím jinou notu
z vážné klasiky
náhle punk
slyšíš totéž?
vnímáš jiné?
Život je...
co chceš
nepro*er se jím
je to hra
žádné drama
já jsem dirigent
realitou anarchie
s pevným řádem chaosu
velký chaos .)
24.04.2023 23:09:00 | Constantine