Anotace: Jaká máš přání?
TVÁ PŘÁNÍ
Jsou přání velká i malá.
Bývají otázkou vteřin či dnů.
Je podstatné, co jsi jim dala,
či zůstala v šuplíčku snů.
Rozhodnout se zda je vyslovit,
nebo mlčet a snít?
To vyžaduje sílu osobnosti,
překonat i bolest do morku kostí.
Mít radost ze splnění byť malých,
však hodnotou trvalých, stálých.
Nebořit, pozitivně budovat,
krásné, však možné si přát.
Investuj do přání bez bolesti,
věř v prosté, lidské štěstí.
Vždyť ,,jak se do lesa volá....,"
nejsou pouze prázdná slova.
Volej tak, ať bez obav i zasněně
nasloucháš milé ozvěně.
Co víc může zde člověk chtít,
než pro pohodu a s láskou žít?