Anotace: Vánoce a vztahy.
Vyhlašuji
vánoční klid zbraní
i těch často ukrytých.
Nechť všichni si chrání
štěstí v cestách trnitých.
Žel každý musí o své bojovat,
ať milován, či má štěstí milovat.
Dejme proto míru v srdcích šanci.
Dejme průchod nekonečné toleranci.
Kdo šťasten je, často prostě nevěří,
že jiný sám smuten je u jeho zádveří.
Mysleme i na ty kdo nežijí v dostatku,
od svého štěstí vzpomeňme pozpátku.
Ať přichazíš z blízka nebo z dálek,
dejme všichni všem ten nejkrásnější dárek.
jsem pro
22.12.2023 18:20:05 | stormeater