...ale klid v hrobě by asi znamenal, že už žádnej život po životě není! Tož to jmění...bys dal za co???
25.01.2024 18:01:11 | cappuccinogirl
Naopak....i po životě může přijít smrt klidná a znovuzrození v cyklu...
25.01.2024 18:04:03 | neptolius
"Klid v hrobě"...to mi splynulo v takový to klidný spočinutí...proto si ho nespojuju se znovuzrozením...je fakt, že tam už jsou jen ostatky, proto mi to nesedí s tím slovem "klid"... ale možná je to spíš ve smyslu slova "důstojnost" pak už jo...pak už by se to vlastně i tvým pohledem chápat dalo...tož dík za "posunutí" :-) Každopádně jsem se ráda začetla.
25.01.2024 18:08:30 | cappuccinogirl