Neptám se na zdroje,
nebaví mě rozbroje
Mnoho skutečností
je souhrou okolností
Názor je průřezem
subjektu s objektem
Presumpce omylu
zamezení podvodu
Co je možné?
Síla peněz?
Na ty kývne každý
almužna podružná
Stejná těla
fungují staletí
Fungují,
protože chtějí
Informace jako mantra
Průchod peněz
Věříš
Víra je o čem, o pocitu?
Jak se stavíš k informaci?
Máš etalon?
Nebo jen etanol?
Jak se můžu stavět k informacím. Je to těžký, informací je mraky a teď babo raď, která je správná. Nebudu brát něco za pravdu, jen proto, že se mi to líbí.
06.02.2024 16:09:46 | paradoxy