Stáří

Stáří

Anotace: Jde se vrátit zpátky?

Budu běhat a skákat až budu stár?
Budu se smát či budu brečet?
Budu jen sedět nebo vzpříma stát?
Budu šťastný nebo smutný a sám?

Kolik času mi asi zbývá?
Kolik ho před sebou mám?
Už Přestaň myslet a zůstaň mlád
Buď Navždy mladý
Klidně nech si to přát

Až se za pár let vzbudíš
A promneš si oči
Pak vzpomeň, co tehdy sis přál
Nevěř tomu, co cítíš
A v zrcadle vidíš
Neboť jsi stále stejný pán

Zkus nahlédnout zpět a vrátit se v čase
Jen Přečti si přání, které jsi rukou napsal
Hned bude ti lépe a v totožné kráse
Uvidíš sebe a co sis zapsal

Uvidíš zas nebe
Pod kterým jsi tenkrát ležel A vzhlížel vzhůru
Uvidíš zas tebe
A jak dopředu jsi věděl, že chtít se vrátit budu
Autor Roy, 17.08.2024
Přečteno 31x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí