Sny..
děsivé i lechtivé, živé..
Odrazy obav, tužeb, ztrát i prožitků
Jiné u malíře, básníka
jiné u řidiče technických služeb
či zamračené tetky ze sousedství
A možná zrovna ne, kdo ví?
O vílách v lázni pěnivé zdát se může
komukoli
Já nevím, hrobníkovi, ženě záletného muže..