Dalmatinův meč

Dalmatinův meč

Do tváře mě hřeje léto
Kalendář hlásí neco jiného
Brzy přijde další neznámá veličina
A pošle nám sto a jednoho dalmatina
Až se jejich meče zabodnou ostřím
Do svátné země všech a nikoho
Až přejde ta hlášená vánice
Pak otevře se má krabice
Autor Janas, 07.11.2024
Přečteno 41x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Jan Kacíř, zase já, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krabice s bonbóny na lepší časy??

a nebo portál pro magické hlasy??

:)

07.11.2024 16:14:48 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel