Zesnu-li
Myslím na své zesnulé často
Stále jsou živí ve mne
Pořád mě živí ve dne
A v noci ke mně chodí
ZeSNUlí do SNU
Proto vím, že zesnu-li
Nebudu mrtva
Doslouží jen schránka,
Já budu sloužit dál
Přestěhuji se do říše snů
(já tam mimochodem žila odjakživa)
Budu dýchat ve vás
Budu vás inspirovat
O dušičkách nasvěcujeme hřbitovy
A vzpomínáme na co jsme zapomněli
Že sami jsme ty hroby mlčenlivé
Přečteno 40x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, šuměnka, IronDodo, Marry31, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)