Anotace: Léta padesátá - zatímco naši tátové poslouchali Hlas Ameriky a Svobodnou Evropu, my tavili naše přijimače na Radio Luxembourgh W-1 ... to bylo něco pro ouška unavená Internacionálou a Písní práce...
vibrace plechů
kovově rezonantní
rozechvěla vzduch
Hot jazz
zrcadlo, talíře
mobil se rozsvítil
roste mi mozek
dotěrné dur
za ním se plíží zdí
o oktávu níž
hukot Jumba
neladí se vzduchem
prostor ztrácí
všechny úhly
uvnitř koule
ze všech stran
Jump to the red circle,
White heat
Solo holds drum
maďarky a silonová fiží
In the Mood
Fidgety Feets
Czechoslovak Tour
naše mládí - Laxík