Anotace: 18.6.1942 v Praze padli v boji parašutisté, kteří provedli atentát na R.Heydricha
Již tři týdny v kostele
čekáme na záchranu
nebo na zázrak ?
sluneční paprsky
nás nehřejí
zde dole v podzemí
vojáci SS !
kdo zradil ???
poslední náboje ...
ten poslední pro sebe
Jsme Češi ! Nikdy se nevzdáme ! Slyšíte ? Nikdy !