Anotace: věnuji panu Frr
U stolu nehybně sedí
v zajetí času tam spí
u kamenných žlabů
koně těch rytířů stojí
až bude Čechům nejhůř
pak procitnou všici
ze skály vyjedou
nám ku pomoci
věřte do nejzazší chvíle
do posledního dechu
vyženou cizáky
Čechy zas vrátí Čechům