Když vystřelí šíp
jak slovo rychle letí
stojí tam v přítmí lesa
s hlavou zakrytou
když vyslovíš jeho jméno
nepřátelé zachvějí se strachy
možná stojí teď za tebou
ač prošly věky
jeho duch stále žije
možná stále je naživu
až vstoupíš do jeho lesa
buď opatrný, buď potichu
Who is there ?
Robin
The Hooded Man