Šiesty zmysel
Anotace: Je to text piesne! Ale tu na to neni kategória! Ako tu má potom taký umelec, ako ja pracovať? :/
Vidím mŕtvych ľudí na cintorínoch
vidím mŕtvych ľudí v dušičkových dňoch
vidím mŕtvych ľudí kráčať ulicou
podopierajú sa stareckou palicou
Vidím mŕtvych ľudí v Auschwitz-Birkenau
vidím mŕtvych ľudí v dedine My Lai
vidím mŕtvych ľudí v obci Lidice
a krížové háky zdobia ulice
mne je to jedno
je mi to jedno
mne je to jedno
je mi to jedno
mne je fajn
je mi fajn
mne je fajn
a nepokazí mi to žiadny mŕtvy buzerant
Přečteno 735x
Tipy 1
Poslední tipující: Zina_Blitzee
Komentáře (1)
Komentujících (1)