Anotace: Graffiti jsou veřejně prospěšné práce.
Na hřbitově
V tom krásném parku
černá jsou jména
na hrobech
ve stylu Emo
procházím žitím
zde chci být zvěčněn
trvale
ač spreje nemám
jméno je nutnost
barevný nápis
jistě vznikne
při nárazu hlavy
do zdi hřbitovní
... do zdi hřbitovní,
a v ruce modré portské,
aby to bylo barevně pestřejší.:-)
14.06.2015 17:09:10 | Jeněcovevzduchukrásného